In verband met de corona uitbraak zijn er enkele maatregelen genomen door het PAL. Een aantal diensten (zoals secties) waren tijdelijk stopgezet. Vanaf 8 juni verrichten wij weer secties met uitzondering van schedelsecties (Lees hier meer over secies en COVID-19, PDF).

Update: helaas kunnen we ivm met COVID-19 geen co-assistenten ontvangen op het PAL. Vanaf 1 november 2020 worden er digitale sessies (via Microsoft Teams) georganiseerd voor de co-assistenten. De werkwijze blijft hetzelfde, hou alleen in de gaten dat je minimaal een week van te voren het PA-nummer doorgeeft i.v.m. de voorbereidingstijd.   

Dr F.H. van Nederveen, Patholoog, Directeur.

PAL Dordrecht - vrije dagdelen voor onderwijssessies (co-assistenten)

Vanwege de Corona maatregelen ontvangen we geen co-assistenten op het PAL, maar organiseren we digitale onderwijssessies (via Microsoft Teams). Hieronder kun je zien welke dagdelen beschikbaar zijn voor de onderwijssessies. Je kunt een dagdeel kiezen, een mail sturen naar info@paldordrecht.nl en je plaats claimen. Plaatsing is pas definitief na bevestiging door ons via de mail.

Geef in je mail het volgende aan:

  • Datum gewenste dagdeel
  • Welke patiŽnt heb je gezien (je kan het preparaat bespreken met de patholoog op het moment dat de uitslag bekend is, meestal kan je dit checken in HiX)
  • Aard materiaal
  • Je contactgegevens (mail/telefoon)

Let op: vanwege de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) mag je geen naam of geboortedatum doorgeven, graag alleen gebruik maken van patiŽntennummer(s).

Gezamenlijke sessies, met meerdere co-assistenten tegelijk, is alleen mogelijk in overleg. Alle deelnemers dienen de casus voor te bereiden en actief deel te nemen aan de onderwijssessie.

 


 

 

Laboratorium voor Pathologie Dordrecht

Karel Lotsyweg 145
3318 AL Dordrecht
Tel.: 078-6542100
Fax: 078-6542108

Bestel formulier verbruiksartikelen MailTo


Pathologen

Britt Blokker
Robert Heinhuis
José Krijnen
Marti Kuizinga
Lex Makkus
Francien van Nederveen
Arnold Noorduijn
Pieter Westenend

Hier kunt u de BIG registraties vinden