In verband met de corona uitbraak zijn er enkele maatregelen genomen door het PAL. Een aantal diensten (zoals secties) waren tijdelijk stopgezet. Vanaf 8 juni verrichten wij weer secties met uitzondering van schedelsecties (Lees hier meer over secies en COVID-19, PDF).

Update: helaas kunnen we ivm met COVID-19 geen co-assistenten ontvangen op het PAL. Vanaf 1 november 2020 worden er digitale sessies (via Microsoft Teams) georganiseerd voor de co-assistenten. De werkwijze blijft hetzelfde, hou alleen in de gaten dat je minimaal een week van te voren het PA-nummer doorgeeft i.v.m. de voorbereidingstijd.   

Dr F.H. van Nederveen, Patholoog, Directeur.

Bodedienst

Contact bodedienst

Voor vragen, aanpassingen, spoed en voor het laten ophalen van materiaal bij huisartsen die niet in de vaste route staan kunt u bellen via telefoonnummer 078-654 2100.

Verbruiksmiddelen

Voor het aanvragen van verbruiksmiddelen (histologie en cytologie-sets, zakjes huidstansen en Shave Biopsy Blades) kunt u terecht bij de bode. De bode heeft standaard een beperkte voorraad bij zich. Bij grote bestellingen of indien de bode niet dagelijks bij u langs komt, kunt u gebruik maken van onderstaand bestelformulier.

 

Hier kunt u het bestel formulier verbruiksartikelen vinden

 

Het ingevulde formulier scannen en mailen naar bestellingen@paldordrecht.nl behoort ook tot de mogelijkheden. Voor verbruiksmiddelen die niet op de lijst staan kunt u altijd contact opnemen met het PAL.

Laboratorium voor Pathologie Dordrecht

Karel Lotsyweg 145
3318 AL Dordrecht
Tel.: 078-6542100
Fax: 078-6542108

Bestel formulier verbruiksartikelen MailTo


Pathologen

Britt Blokker
Robert Heinhuis
José Krijnen
Marti Kuizinga
Lex Makkus
Francien van Nederveen
Arnold Noorduijn
Pieter Westenend

Hier kunt u de BIG registraties vinden