In verband met de corona uitbraak zijn er enkele maatregelen genomen door het PAL. Een aantal diensten (zoals secties) waren tijdelijk stopgezet. Vanaf 8 juni verrichten wij weer secties met uitzondering van schedelsecties (Lees hier meer over secies en COVID-19, PDF).

Update: helaas kunnen we ivm met COVID-19 geen co-assistenten ontvangen op het PAL. Vanaf 1 november 2020 worden er digitale sessies (via Microsoft Teams) georganiseerd voor de co-assistenten. De werkwijze blijft hetzelfde, hou alleen in de gaten dat je minimaal een week van te voren het PA-nummer doorgeeft i.v.m. de voorbereidingstijd.   

Dr F.H. van Nederveen, Patholoog, Directeur.

Klacht of suggestie?

Is er iets niet naar uw verwachting verlopen? Of heeft u een suggestie hoe wij u beter van dienst kunnen zijn? Laat het weten aan Sander Huigen, kwaliteitsfunctionaris (078-6542889).

Indien het niet gelukt is om dit meteen met onze medewerker te bespreken, of indien u per email uw klacht of suggestie wil doen, vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen binnen een week contact met u opnemen.


"Versturen ..."

Dank u wel !
Het formulier is succesvol verstuurd.

Laboratorium voor Pathologie Dordrecht

Karel Lotsyweg 145
3318 AL Dordrecht
Tel.: 078-6542100
Fax: 078-6542108

Bestel formulier verbruiksartikelen MailTo


Pathologen

Britt Blokker
Robert Heinhuis
José Krijnen
Marti Kuizinga
Lex Makkus
Francien van Nederveen
Arnold Noorduijn
Pieter Westenend

Hier kunt u de BIG registraties vinden