Co-assistenten - Pathologie opdracht

Het Albert Schweitzer ziekenhuis, Erasmus MC en Laboratorium voor Pathologie (PAL) werken samen in het kader van de master geneeskunde. Tijdens de master geneeskunde volg je 3 maal een patient waarbij materiaal onderzocht wordt op de afdeling Pathologie. Het is de bedoeling dat je aanwezig bent bij het verkrijgen van het materiaal en bij een van de stappen in het beoordelingsproces door de patholoog.

Het PAL verzorgt hiervoor de onderwijssessies. Elke donderdagmiddag is een tijdslot beschikbaar gesteld voor het uitvoeren van de opdracht. In onderstaande kalender kun je zien welke dagdelen beschikbaar zijn voor de onderwijssessies. Je kunt een dagdeel kiezen, een mail sturen naar info@paldordrecht.nl en je plaats claimen. Plaatsing is pas definitief na bevestiging door ons via de mail. Het preparaat kan pas met de patholoog besproken worden op het moment dat de uitslag bekend is, dit kan je in HiX zien. Maak daarom niet gelijk na het insturen van het preparaat een afspraak voor dezelfde week, omdat de uitslag dan nog niet bekend is. Je kan maximaal 1 casus per keer bespreken.

Geef in je mail het volgende aan:

  • Datum gewenste dagdeel
  • Welke patiŽnt heb je gezien (je kan het preparaat bespreken met de patholoog op het moment dat de uitslag bekend is, meestal kan je dit checken in HiX). Casus (patientnummer)
  • Aard materiaal
  • Je contactgegevens (naam, mail en telefoon)

Let op: vanwege de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) mag je geen naam of geboortedatum doorgeven, graag alleen gebruik maken van patiŽntennummer(s).

 


 

Laboratorium voor Pathologie Dordrecht

Karel Lotsyweg 145
3318 AL Dordrecht
Tel.: 078-6542100
Fax: 078-6542108

Bestel formulier verbruiksartikelen MailTo


Pathologen

Britt Blokker
Robert Heinhuis
José Krijnen
Marti Kuizinga
Lex Makkus
Francien van Nederveen
Arnold Noorduijn
Pieter Westenend

Hier kunt u de BIG registraties vinden