In verband met de corona uitbraak zijn er enkele maatregelen genomen door het PAL. Een aantal diensten (zoals secties) waren tijdelijk stopgezet. Vanaf 8 juni verrichten wij weer secties met uitzondering van schedelsecties (Lees hier meer over secies en COVID-19, PDF).

Update: helaas kunnen we ivm met COVID-19 geen co-assistenten ontvangen op het PAL. Vanaf 1 november 2020 worden er digitale sessies (via Microsoft Teams) georganiseerd voor de co-assistenten. De werkwijze blijft hetzelfde, hou alleen in de gaten dat je minimaal een week van te voren het PA-nummer doorgeeft i.v.m. de voorbereidingstijd.   

Dr F.H. van Nederveen, Patholoog, Directeur.

De organisatie

Onderlinge verbondenheid en professionaliteit

Het PAL is in 1961 opgericht. Het is een informele organisatie met een duidelijke management- en communicatiestructuur. De organisatie kenmerkt zich door onderlinge verbondenheid en professionaliteit. De medewerkers hebben passie voor hun vak en staan in voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Het PAL hecht er veel waarde aan dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en bijdragen leveren aan de medische wetenschap en patiëntenzorg.

In totaal zijn er inmiddels meer dan 50 medewerkers bij het PAL. De organisatie is onderverdeeld in een medische staf, een medisch secretariaat en de afdelingen cytologie, histologie, immunopathologie en moleculaire biologie.

Laboratorium voor Pathologie Dordrecht

Karel Lotsyweg 145
3318 AL Dordrecht
Tel.: 078-6542100
Fax: 078-6542108

Bestel formulier verbruiksartikelen MailTo


Pathologen

Britt Blokker
Robert Heinhuis
José Krijnen
Marti Kuizinga
Lex Makkus
Francien van Nederveen
Arnold Noorduijn
Pieter Westenend

Hier kunt u de BIG registraties vinden